четвер, 14 квітня 2011 р.

Пекельна кухня


Телеканал 1+1 розпочинає кастинги для нового проекта, який буде знятий за американським форматом "Hell’s Kitchen" (Пекельна Кухня). Змагання справжніх характерів, амбіцій та кулінарних шедеврів обіцяє зробити це шоу одним з найяскравіших проектів сезону. Для участі в проекті ми шукаємо людей віком від 21 року, які вміють і люблять куховарити. Учасники будуть готувати для гостей ресторану, але найважчим випробуванням для них стане натиск головного кухаря проекту.
Переможець "Hell's Kitchen" отримає 500 000 гривень! Реаліті-шоу "Hell's Kitchen" виходить на телеканалі Fox з 2005 року - зараз в ефірі 8-ий сезон проекту. Шоу користується неймовірною популярністю, а його ведучий - шотландський ресторатор Гордон Рамзі (Gordon Ramsay) - вже став в США легендарною особистістю. Саме завдяки його різким висловам на адресу учнів Кухня називається пекельною.
Але Гордон має право навіть на таку пекельну критику – на його рахунку більше, ніж одна зірка Мішлен, зароблена для різних ресторанів, у яких він працював до своєї зіркової телекар`єри. Щоб взяти участь у кастингу заповніть нижченаведену анкету.

Джерело інформації http://teleshow.com.ua/cat/kuhnya

Немає коментарів:

Дописати коментар